Wie is Vrouw & Co?

ADTY REES“Vrouw & Co is al ruim 19 jaar “mijn” koor. Een bijzondere, veelzijdige groep vrouwen die zingt over dingen die niet alleen ons, maar alle vrouwen bezighoudt. Met mooie, lieve, vrolijke, stoute maar ook verdrietige teksten weten we steeds weer te boeien. Ik word vrolijk en energiek van zingen in het algemeen, maar vooral bij Vrouw & Co.”
ALICE SAMSON

ANJA ROERADE“Het zingen bij Vrouw & Co is geweldig. De mooie afwisselende teksten van Anja raken mij altijd weer, of ze nu vrolijk of verdrietig zijn. Ondertussen zing ik al 20 jaar met veel plezier met deze vrouwen, de groep is hecht, warm en wij maken met elkaar alle facetten van het leven mee. Waar we dan weer over zingen, met elkaar onderwerpen bedenken die Anja V vertaald en dan neerzetten met een dirigente die bij ons past blijf ik dit hopelijk nog 20 jaar doen! Kom ons snel eens ervaren!“
ANJA VERHAARTekstschrijfster

AV-teksten, websites en creatief schrijven


“Vrouw & Co geeft mij energie. We zingen, lachen, huilen (soms) en we zijn een voorbeeld van hoe zoveel verschillende vrouwen een hechte groep kunnen vormen. Optreden is het allerleukste om te doen: samen.”
ANNEMARIE WILLEMSDirigente
Annemarie Willems Producties


“Al een kleine 35 jaar mag ik de dirigent zijn van Vrouw & Co. Een mooie uitdaging om met een groep energieke, eigenzinnige en enthousiaste vrouwen te kunnen werken.
Betrokkenheid bij elkaar en bij het repertoire zijn een verbindende factor.
Ook kan ik bij dit koor mijn grote liefde voor het maken van harmonische arrangementen kwijt.
Met trots hoor ik hoe dit koor die gearrangeerde stukken met teksten van Anja Verhaar weet neer te zetten.”
ANS HUISMAN

GERTRUDE KOEVOETS“Ik zing al vanaf mijn jonge jaren. Schoolkoor, kerkkoortjes, popkoren, musicalkoor en de laatste jaren bij “Vrouw & Co”.
Het is een veelzijdige, gezellige en vrolijke vrouwenclub en niet te vergeten: van zingen word je vrolijk; je krijgt er positieve energie van!“
JOLANDA VAN DAM

JOSÉ LEEFLANG“Zingen bij Vrouw & Co betekent voor mij plezier hebben en toch ook je best doen. Ik voel trots en dankbaarheid onderdeel te mogen zijn van deze groep krachtige, eigenzinnige vrouwen. Met een open blik naar de wereld om ons heen geven we een stem aan wat van binnen bij ons leeft. In al onze verscheidenheid vinden we elkaar daarin.”
MARIANNE VAN MUNNEN“Als kind zong ik altijd. Liefst luidkeels op de fiets. Zingen doe ik nog steeds, maar nu meestal zachtjes in mezelf. En bij Vrouw & Co.
Daar mag iedereen zijn stem laten horen. Ik geniet van het samen zingen én van de teksten. Met diepgang en met gekkigheid.“

MONIQUE VAN DALEN“Ik hou van zingen, van mensen en van de kracht van vrouwen. Zingen bij Vrouw & Co is een knipoog naar het leven met alle hoogte- en dieptepunten. Het is herkenbaar voor anderen, maar gaat ook over ons. Zingen is heerlijk om te doen en zet even je gedachten stil. Ik voel me erg verbonden met de vrouwen van Vrouw & Co en houd van de teksten en onderwerpen waar we over zingen. Het is een bijzonder koor waar ik graag bij hoor.”
PAULINE MULHOLLAND“Zingen bij Vrouw & Co geeft mij energie! Samen zingen over het leven zoals het is, zorgt ook bij ons voor een lach en een traan. Zeker door de treffende teksten van Anja Verhaar en de pakkende arrangementen van Annemarie Willems. Voor ons publiek is het keer op keer een herkenning van haarzelf.”
SUZANNE KONIJNENDIJK“Zingen vind ik fijn omdat ik er blij van word. Zingen kan natuurlijk overal. Maar zingen met Vrouw & Co is bijzonder omdat we zingen over de gebeurtenissen en thema’s in onze levens. Dat leidt niet alleen tot bijzondere liedjes, maar ook tot fijne gesprekken en vooral veel lol. Bij optredens herkent het publiek zich in onze liedjes, dat geeft ook in de zaal een lach en een traan. Dat vind ik mooi.“
WILMA HOUBEN